Over mij

Hallo! Ik ben Corina Linting, een Newborn,kind & familie fotograaf. Ik lever voornamelijk diensten in Zeeland,Noord-Brabant & Belgie. Ik leg je levenstijl of persoonlijkheid vast op mijn eigen unieke manier.

Ik help je om een mooie herinnering te bezorgen van de mensen waar je van houd of momenten die je niet wilt vergeten,door middel van foto’s. Omdat ik mijzelf gelukkig mag prijzen met een prachtig gezin met 3 kinderen, van puber tot peuter, weet ik hoe graag we al die mijlpalen willen bewaren als herrinering. Dat is een van de redenen waarom mijn fotografie avontuur ooit begon. Ik wilde ieder moment en elk detail bewaren, wimpertjes,teentjes,wisselen van het melkgebit. Dat wilde ik vast leggen met foto’s van excellente kwaliteit. 

Ook de fantasie wereld van mijn kinderen wilde ik zo visueel mogelijk bewaren. Om dat te kunnen doen ging mijn avontuur al veel verder dan alleen fotografie, en ging ik me meer verdiepen in beeldbewerking. Ik heb jarenlang de meest veelzijdige lessen,cursussen en opleidingen gevolgd van de grootste internationale fotografen die er zijn. En nog steeds volg ik elke opleiding, les of cursus die in mijn vakgebied past, om de  kwaliteit van mijn fotografie op topniveau te behouden.

Mijn stijl heeft zich ondertussen erg veelzijdig ontwikkeld. Ik heb me heel veel soorten stijlen helemaal eigen gemaakt. Van zachte dromerig en fris of warme levendige kleuren. Niet geposeerde lifestyle shoots of geposeerde portretten. Van zwangerschap,newborn,kinderen,gezinnen,koppels tot zakelijke portretten. U kunt voor bijna elke gelegenheid of levensfase bij mij terecht!

Na al die kennis die ik na al die jaren tot mijn beschikking heb, en al die jaren ervaring die ik heb opgedaan kan ik mijn klanten verzekeren van een prachtig resultaat als ze een fotoshoot willen boeken bij mij.

Wil jij ook de beste kwaliteit voor je herinneringen en bevalt mijn stijl jou? Aarzel dan niet,en neem contact met mij op! 

Je kunt me een berichtje sturen op mijn Facebook pagina

Mailen naar info@lensmama.nl of me bereiken via Whatsapp : 00316-40776830

 


DSC_2383resize